Aquesta vegada la dinàmica del joc és la mateixa, trobar les 5 diferències entre la imatge de la dreta i la de l’esquerra, però són una mica més complicades de trobar.🙂 . Vinga!  ;) A veure si ho pots resoldre sense veure la solució. :)

Fotografia

A la fotografia, el nan de la colla gegantera de Sant Pere de Vilamajor, en Quico del Montseny. Aquest és l’original, de camisa blava, que es va batejar el 1991 i està exposat a la Mongia. El que balla amb els gegants és una còpia de fibra de vidre en format de gegantó i té la camisa vermella.

Solució:

Era fàcil, oi?🙂 La solució a les 5 diferències (3). En Quico eren:

  • El dit de la mà del sac d’e Quico ha desaparegut.
  • Ha desaparegut una arruga de la orella.
  • Li hem tallat els cabells del serrell.
  • Hem tret una arruga de la màniga.
  • Li ha caigut un botó de la camisa.