Tornem-hi amb el joc de trobar les 5 diferències entre la imatge de la dreta i la de l’esquerra. Aquesta vegada més fàcil de trobar :) . Vinga!  ;) A veure si ho pots resoldre sense veure la solució.😛

Fotografia:

A la fotografia, els gegants de Sant Pere de Vilamajor, el rei Alfons i la seva dida Loreto, amb el gegantó Quico “plantats” davant de la Casa de la Vila. Si us hi fixeu, amagat a les faldilles, el jove geganter Aleix.

Solució:

Era fàcil, oi? :) La solució a les 5 diferències (4). Gegants plantats eren:

  • L’ombra de la geganta havia desaparegut.
  • L’edifici de la Casa de la Vila té un fanal de més.
  • Una de les finestres de la Casa de la Vila s’ha dividit en dues.
  • El vel de la geganta s’ha allargat.
  • La part baixa de la faldilla del gegant té una passamaneria de més.