R

PD. I us he de dir que van quedar molt contents de les visites guiades… hehehe🙂 Gràcies Mònica per totes les gestions. Va ser una jornada genial!

Fa uns dies vam tenir uns visitants especials a Sant Pere de Vilamajor: el reconegut periodista belga Guy Lemaire i el càmara Luc Embise acompanyats pel guía Philip De Messmaecker van conèixer diverses localitats de la província de Barcelona amb la finalitat de filmar el reportatge COSTA BARCELONA. L’agència catalana de turisme sostenible Geotours Catalonia va organitzar la visita al poble de Sant Pere de Vilamajor, destacant l’església i la Rectoria transformada en un centre d’art contemporani així com l’entorn natural més característic d’aquesta part del Montseny.

La visita s’enmarca dins el Press trip organitzat per la gravació d’un reportatge turístic sobre la província de Barcelona, coordinat per la Diputació amb la col.laboració del consorci de Turisme Vallès.

 

PD2. Espero tenir aviat l’enllaç del programa gravat. Cal dir que els periodistes gravaven molts pobles en pocs dies i podria ser que no sortís Sant Pere de Vilamajor però segur que la seva sensació va ser molt bona! Ja estic impacient!