R

Les fotografies són de l'Enric Planas. És a dir, una garantia de qualitat.

R

Si t'agrada la natura i els arbres monumentals, aquesta és la teva exposició. L'alzina de la serra de cal Guillot és espectacular!

R

Si t'agrada el Montseny i el Vallès, els veuràs brillar amb totes les seves formes: muntanyes nevades, cels estrellats, camps llaurats...

R

Una proposta cultural de gran nivell, al teu abast i gratuïta.

R

Una excusa més per visitar la Mongia i el centre històric de Vilamajor. Sempre hi trobaràs alguna cosa nova per descobrir!

Recomanada

No us la podeu perdre!

Autor:

Enric Planas

Inauguració:

Dissabte 21 de gener de 2017 a les 12h

La podem veure:

Del 21 de gener al 16 d’abril de 2017

Horari:

Dissabtes i diumenges, de 10 a 14h

Preu entrada:

Gratuïta

L’alzina solitària, tal com l’anomenava el meu fill, que hi anava tot sovint amb la bicicleta, està situada al veïnat d’Alfou, a la vora d’un camí, quasi en el cim d’un turo entre Can Feu i Can Lari, domina una vista privilegiada, per un costat el Montseny, per l’altre la serralada litoral amb la torrassa del Moro i el Tibidabo i en front quasi tota la vall del Vallés i al fons Montserrat i el cim de la Mola.

Quan surts a caminar, la veus de moltíssims llocs i per això em va cridar l’atenció.

La primera fotografia és de l’hivern de l’any 2005 després d’una nevada, va passar bastant temps ha tornar-la a fotografiar, però a partir de l’any 2008 i he anat molt sovint, primer a fer postes de sol aprofitant-la de primer terme, després ja hi vaig anar molt més seguit ja que el paisatge que l’envolta em va atreure, per ser completament canviant depenen de l’època de l’any, pot ser verd quan es planta el blat, o completament groc, quan aquest està madur o torrat, quan la terra està acabada de llaurar, per això aquesta exposició és un compendi de fotografies fetes en totes les èpoques de l’any i en quasi totes les condicions atmosfèriques, així com a totes les hores i llums del dia, al alba, de matí, de tarda i de nit amb els estels o la lluna, i es la recopilació de cents de fotografies que l’hi he anat fent durant aquests més de 10 anys.

Espero que us agradi, gràcies.

Enric Planas

Fotògraf