R

Coneixeràs llocs que mai sospitaves poder trobar al Montseny

R

Si t'agrada la natura i l'arquitectura, aquesta és la teva exposició. El Montseny n'és ple!

R

En Ricard Mateo sempre ens troba indrets curiosos plens de llegendes i misteris. Aquesta vegada també!

R

Una proposta cultural de gran nivell, al teu abast i gratuïta.

R

Una excusa més per visitar la Mongia i el centre històric de Vilamajor. Sempre hi trobaràs alguna cosa nova per descobrir!

Recomanada

No us la podeu perdre!

Autor:

Ricard Mateo

Inauguració:

Dissabte 1 de juliol de 2017 a les 12h

La podem veure:

De l’1 de juliol al 24 d’octubre de 2017

Horari:

Dissabtes i diumenges, de 10 a 14h

Preu entrada:

Gratuïta

En Ricard Mateo és un “encuriosit” del Montseny. L’ha recorregut de dalt a baix i encara ho fa. I sempre busca i gairebé sempre troba indrets curiosos que la muntanya guarda gelosament.

D’aquesta incansable cerca n’han sortit ja quatre exposicions a la Mongia: “El patrimoni perdut de Vilamajor”, “Curiositats del Montseny”, “Salts d’aigua i gorgs del Montseny” i, aquesta darrera, “Secrets del Montseny”.

Aquí se’ns presenten secrets relacionats en àmbits ben diferents: arbres màgics que s’abracen, que es fan petons, que fan de refugi a muntaners o fins i tot que mengen forques!

També pedres que tenen esculpits cranis amb epitafis cruents, micos coronats, monjos, diables i fins i tot alguna deessa! Així com Indrets pocs coneguts com presons, poblats ibers, forns, cimenteres, coves, pous, cisternes, mines… I molts més!

I tots aquests racons amagats us sorprendran i, a més, estan al costat de casa! Una exposició que us faran ganes d’anar a descobrir allò que la muntanya amaga. Esperem que us agradi.

Gràcies.

Autor fotografies: Ricard Mateo

"Montsenyaire"