Ja sóc arquitecte!

Feia set anys que havia aprovat totes les assignatures de la carrera d’arquitectura i només faltava presentar el projecte final. I el temps anava passant i la idea d’acabar es feia més lluny. Finalment vaig fer el pas. Era o ara o mai. Així que em vaig matricular i el passat 11 de juliol vaig presentar el projecte: “Nou Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor – Rehabilitació de la masia de can Derrocada” i vaig aprovar! Ara ja sí, sóc arquitecte!

Vull agrair a tots aquells que m’heu ajudat a fer el pas perquè no ha estat fàcil. De debò, moltes gràcies! Ara m’he pogut treure una espina clavada i tancar una etapa. Tancar-ne una per obrir-ne d’altres perquè ara tinc més temps per iniciar nous projectes i si m’hi vols acompanyar, hi seràs benvingut.

Salut! 🙂

 

Per fi ja puc arrencar de la paret el meu arquitectòmetre…

Com es veu a l’arquitecte vist per…

Com es veu a l'arquitecte vist per...