Presentació del llibre: Quaderns de Vilamajor núm. 10 – Noms de lloc i de persona de Sant Pere de Vilamajor

El passat divendres 13 de juliol, a les 20h, es va fer la presentació del llibre Quadern de Vilamajor, núm. 10, Noms de lloc i de persona de Sant Pere de Vilamajor a la sala Orila de la Rectoria de Sant Pere de Vilamajor (Avinguda dels Quatre Camins, 1).

El llibre és un inventari onomàstic que recull la toponímia (noms de lloc) i antroponímia (noms de persona) del municipi de Sant Pere de Vilamajor. Per tal de redactar aquesta obra, l’autor, Enric Garcia-Pey, ha recorregut tots i cadascun dels indrets del municipi fent entrevistes i estudiant documentació d’arxius públics i privats. Els noms van ordenats alfabèticament seguint la tipologia d’un diccionari.

Donà la benvinguda a l’acte l’alcaldessa de Sant Pere de Vilamajor, Pamela Isús. La presentació del llibre anà a càrrec del doctor en Ciències Ambientals, Martí Boada. Tot seguit, l’autor del llibre, el granollerí expert en onomàstica Enric Garcia-Pey, ens donà una visió general del seu nou llibre Noms de lloc i de persona de Sant Pere de Vilamajor, que serà el número 10 de la col·lecció Quaderns de Vilamajor del Centre d’Estudis de Sant Pere de Vilamajor.

El llibre

Número 10 de la col·lecció “Quaderns de Vilamajor”. 21x21cm. 626 pàgines.

A la venda

A més del dia de la presentació, es podrà adquirir a la Mongia de Sant Pere de Vilamajor al preu de 15 euros.