R

Les fotografies són de l'Enric Planas. És a dir, una garantia de qualitat.

R

Si t'agraden les llegendes, aquesta és la teva exposició. Un recull esplèndid amb textos d'Apel·les Mestres, Martí Boada...

R

Si ets un enamorat del Montseny i el Vallès, descobriràs aquelles històries màgiques que han creat els seus habitants fruit de la por i la fantasia

R

Una proposta cultural de gran nivell, al teu abast i gratuïta.

R

El 16è Conseller de Cultura de la Generalitat i, a més, productor i músic de l'exposició, vol venir a inaugurar-la el dia de la presentació i la situació política no preveu que pugui deixar el seu exili. Representa'l i sigues-hi i tu en el seu lloc. D'alguna manera o altre, ell hi serà.

Recomanada

No us la podeu perdre!

Autor:

Enric Planas

Inauguració:

Dissabte 1 de setembre de 2018 a les 12h

La podem veure:

Del 11 de setembre al 28 d’octubre de 2018

Horari:

Dissabtes i diumenges, de 10 a 14h

Preu entrada:

Gratuïta

L’Enric Planas és un fotògraf resident a les Pungoles de Sant Antoni de Vilamajor que de ben jove ja comença a fer i revelar fotografies com a autodidacta. Després cursa estudis de fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya i, posteriorment, el Centre d’Artesania de la Generalitat de Catalunya li concedeix la Carta d’Artesà Fotògraf. En el seu currículum consten, a part de múltiples treballs per a diverses empreses i institucions, com el Museu d’Història de Catalunya o el Departament de Cultura de la Generalitat, diverses exposicions, tant individuals com col·lectives, així com participacions en concursos fotogràfics i col·laboracions en la publicació de llibres i revistes. En aquests moments, dedica part del seu temps a la fotografia creativa, tant d’investigació personal com artística i imparteix cursos de fotografia al Casal Sociocultural Escoles Velles de Sant Antoni.

Enric Planas

Fotògraf

Lluís Puig i Gordi (Terrassa, 18 d’octubre de 1959) és un director artístic, dansaire, músic i polític català, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya el 2017. Actualment exiliat a Brussel·les.

Ha estat el productor i músic de l’exposició “Llegendes del Montseny”.

Lluís Puig

16è Conseller de Cultura