Aquest rànquing espero que serveixi per consolidar la corona llargament discutida al turó del Samont com a cim més alt de Vilamajor, coronat amb un monòlit de formigó (vèrtex geodèsic). El segueix un turó petri que guarda un secret a les seves faldes: pous de glaç plens de llegendes, és a dir, el turó del Pou d’en Cuc o també anomenat turó d’en Cuc o turó d’en Besa. El tercer és el mal anomenat turó del Pi Novell, que es troba entre el turó d’en Cuc i el turó del Samont. La quarta posició ja és pel turó de la Moixa que protegeix les dues fonts més altes de Vilamajor, al costat del turó del Samont.

La cinquena posició l’ocupa el turó de la Cova: un magnífic mirador de pedra que amaga una foradet molt minso on en prou feines s’hi pot arrecerar un excursionista. Sota el turó de la Cova, acabant la serralada, tenim el turó de Més Amunt, també conegut com el turó dels Pins o, simplement, el Turó. El rànquing acaba amb tres cims germans de la serra de Palestrins: el turó del Mig, el turó Gros i el turó de Palestrins, que ens uneixen amb el veí terme de Cànoves. I, finalment, en desena posició, trobem el turó més conegut i visitat de tots: el turó de Sant Elies.

Fora del rànquing han quedat els turons de menys de 1000 metres d’alçada però no per això ni menys importants ni menys dignes. Serien els turons de Plansa Parera de 800 m amb les seves fonts ferruginoses, el turó de l’Uixola (977 m), la Cuassa  (966 m) i el turó de la Murtra (729 m) a la serra de Palestrins, Terra Blanca a 468 m, Quatre Camins a 358 m, el turó del Pi Gros a 315 m… entre d’altres.