... de Sant Pere de Vilamajor trobareu...

  • Treball del ferro i de l’acer (aquí hi surt el meu pare!)😀
  • Aplec de Sant Elies
  • Aplec de Santa Susanna
  • Festa Medieval Vilamagore
  • En Quico de les Vernedes

Enhorabona!

Una felicitació a l’Ernest Traveria per més d’un any de feina!😉

El Comitè Intergovernamental per a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO, reunit el 6 de desembre de 2013 a Bakú (Azerbaidjan), ha fet públic el reconeixement a la “Metodologia per a l’Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial: l’experiència del Montseny a les Reserves de la Biosfera”. És el primer projecte català que s’ha inclòs dins el Registre de les Millors Pràctiques de Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO.

Un dels diversos autors del projecte és l’ambientòleg del Montseny, Ernest Traveria. De fet, ja ens coneixíem de la temporada de Prevenció d’incendis del Parc Natural. Es va posar en contacte amb mi el 2009 per informar-me que estava treballant en el recull de l’inventari i el vaig acompanyar per Sant Pere de Vilamajor en la pujada dels gegants a Sant Elies o al presentar-li al meu pare al seu taller.

El 18 d’octubre de 2014 vaig estar a Arbúcies en la celebració de la inscripció del projecte “METODOLOGIA PER A L’INVENTARI DEL PATRIMONI CULTURAL IMMATERIAL A LES RESERVES DE LA BIOSFERA, L’EXPERIÈNCIA DEL MONTSENY” al Registre de millors Pràctiques de la convenció per a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO

El Conseller de Cultura Ferran Mascarell ens ha lliurat un diploma a tots els que hi vam participar🙂