El títol d’Arquitecte ja equival legalment al de Màster en Arquitectura

Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona

Ja sóc arquitecte!

Feia set anys que havia aprovat totes les assignatures de la carrera d’arquitectura i només faltava presentar el projecte final. I el temps anava passant i la idea d’acabar es feia més lluny. Finalment vaig fer el pas. Era o ara o mai. Així que em vaig matricular i el passat 11 de juliol vaig presentar el projecte: “Nou Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor – Rehabilitació de la masia de can Derrocada” i vaig aprovar! Ara ja sí, sóc arquitecte!

Vull agrair a tots aquells que m’heu ajudat a fer el pas perquè no ha estat fàcil. De debò, moltes gràcies! Ara m’he pogut treure una espina clavada i tancar una etapa. Tancar-ne una per obrir-ne d’altres perquè ara tinc més temps per iniciar nous projectes i si m’hi vols acompanyar, hi seràs benvingut.

Salut! 🙂

 

Per fi ja puc arrencar de la paret el meu arquitectòmetre…

Com es veu a l’arquitecte vist per…

Com es veu a l'arquitecte vist per...