Estem en plena “operació diàleg” de Govern espanyol per “seduir” Catalunya de les bondats d’entendre’ns fraternalment amb l’Estat. Ara és notícia que han ordenat frenar la persecució del català i estan oberts a parlar d’un millor finançament. Potser la notícia hauria de ser que fins ara el govern espanyol perseguia el català o que s’incomplia la Llei ajornant indefinidament el nou finançament?

En plena “operació diàleg”, l’Estat deté, emmanilla i s’emporta a declarar al regidor Joan Coma (@joancomaroura) per haver dit en un Ple de l’Ajuntament de Vic que “per fer una truita, d’han de trencar els ous”. Si així és com ens han d’estimar, per favor, no m’estimis tant. Esperpèntic i vergonyós. Marxem ja.

#joancomallibertat

  • -T’estimo.
  • -Gràcies.
  • -T’estimo molt.
  • -Ostres! Moltes gràcies!
  • -És que t’estimo molt, molt i molt!
  • -Oh, no sé què dir-te.
  • -No saps quant t’estimo! La veritat és que moltíssim!
  • -Vols dir que no m’estimes massa?
  • -Massa?
  • -No ho sé. No t’ho sembla?